Jeżeli mail nie wyświetla się poprawnie kliknij tutaj.

Tylko w maju odzyskaj 20%
Loving Home Club
Loving Home Club
W prezencie od Loving Home Club - podwójna korzyść z zakupów!

W maju przygotowaliśmy dla uczestników Loving Home Club specjalną ofertę: do 10% wartości zakupów dodajemy jeszcze kolejnych 10%. Tak więc każdy posiadacz karty Loving Home Club zyska 20% kwoty zakupów - do wykorzystania przy kolejnej wizycie w AlmiDecor. Zgromadzone środki będą do wykorzystania po 14 dniach od daty zakupu. Promocja obejmuje cały asortyment AlmiDecor z wyjątkiem mebli i akcesoriów ogrodowych Miloo, asortymentu Villeroy&Boch oraz Vossen. Promocja nie dotyczy sklepow outletowych.
Maj może być jeszcze piękniejszy - dzięki AlmiDecor…

Zapraszamy!



Only in May, get 20% back of your purchase with the Loving Home Club!
Get your present from the Loving Home Club–a double benefit from your shopping!
We have prepared a very special offer for members of the Loving Home Club validthroughout May: get extra 10% on top of the 10% you get back of your purchase. This means that every Cardholder can get a total of 20% back to be used next time they shop at AlmiDecor. The funds will be available after 14 days from the date of purchase.
This offer does not apply to the garden furniture and accessories from Miloo, Villeroy&Boch and Vossen. Out of Outlets.

Make your May even more beautiful – with AlmiDecor!


AlmiDecor